Adoptie op afstand

Soms zijn er dieren die om bepaalde redenen - zoals ziekte, ouderdom en andere ongemakken - niet meer herplaatst kunnen worden. Deze dieren krijgen bij ons een eigen plek waar ze mogen blijven wonen tot de dood. Om de verzorging van deze dieren te kunnen realiseren is het mogelijk deze dieren financieel te adopteren. U kunt al een dier adopteren vanaf € 5,00 per maand.

Bij het tussentijds vinden van een tehuis of overlijden van een adoptiedier, wordt met u overlegd waar het resterende donatie-bedrag aan besteed gaat worden.

 

Interesse in adoptie? Neem dan a.u.b. contact met ons op om te overleggen om welk dier en welke prijs het gaat.


Onze 'adoptie op afstand' dieren:


K3

K3 is een zwarte niet gecastreerde beer, geboren sept. 2011

 

Deze man is erg schuw voor mensen en voor herplaatsing niet geschikt. Dus mag hij in de opvang blijven wonen. Hij zoekt wel pleegouders want hij moet wel eten.

 

Met hartelijke dank aan de Fam Derksen uit Loenen die voor het eerste jaar (tot nov 2018) zijn eten betaald.Bonnie en Enzo

Bonnie is een voedster van 10-06-2013 en grijs van kleur.

Enzo is een gecastreerde ram van april 2016

 

Deze dieren zijn beide niet geschikt voor herplaatsing, hun karakter naar mensen toe is echt niet oke. Daarom mogen ze samen blijven wonen in de opvang. Ze zoeken nog pleegouders zodat hun voer en entingen gegarandeerd zijn.

 

Met hartelijke dank aan de fam. Potting die voor Bonnie haar voer betaald hebben tot mei 2018.

en dank aan M. Groenewoud die het voer voor Enzo heeft betaald tot februari 2018