Cavia's

Soms zijn er in de opvang hier geen cavia,s maar dan kunt u contact opnemen met Renate Bruins die de administratie voor de cavia,s bij gaat  houden en op die manier mensen bij elkaar kan brengen die cavia,s kwijt moeten en mensen die zoekende zijn.

u kunt haar bellen op 06-25464184 van 10.00 tot 19.00 behalve op woensdag tm vrijdag dan ivm werkzaamheden pas na 17.00


Brownie geadopteerd

Dit is Brownie een mannetje geboren in oktober 2018. Hij is begin deze maand gecastreerd en hoopt binnenkort te gaan samenwonen met een leuk vriendinnetje.

Het is een nieuwsgierig caafje die houdt van aandacht en lekker veel groen eten.

Heb je toevallig een vrouwtje die ook op zoek is naar een kameraadje, neem dan gerust contact op met mij.

 

Hopelijk kan ik Brownie binnenkort blij maken met een nieuw huisje.Dimp en Nod

Dit zijn Dimp en Nod. 2 niet gecastreerde cavia beertjes geboren in sept 2017.
Helaas hebben ze altijd vrij rond gelopen in de tuin en nu er geen tijd meer voor ze is zitten ze hier nu in een konijnenhok buiten. Maar deze mannen zijn zeer schuw en absoluut geen mensen gewend. Toch verdienen hun ook een nieuw thuis. Misschien heeft er iemand een buitenverblijf waar bv konijnen en of kippen lopen???Kwibus en Pullo

Dit zijn de cavia,s Kwibus en Pullo. Het zijn 2 gladharen. De rode is Kwibus een gecastreerd beertje en de witte is Pullo. Ze zijn geboren in februari 2016. Ze hebben altijd buiten gestaan en daardoor zijn ze wat schuw geworden. Nu zoeken ze een nieuw thuis waar er meer aandacht voor ze is.Vlekje en Pikachu geadopteerd

Deze 2 mannetjes kwamen als erg schuwe cavia’s bij mij die weinig gewend waren. Ze zijn beide van januari 2019. Vooral de 3-kleur cavia (Vlekje) was erg schuw. Ze zijn inmiddels iets minder bang, maar zijn nog moeilijk te pakken. Ze zijn daardoor minder geschikt voor kleine kinderen.

 

Heb je interesse in deze 2 en kun je ze de aandacht en verzorging geven die ze verdienen, neem dan contact op met mij via renatebruins@msn.com .