Kleine knagers


Ted geadopteerd

Mag ik u voorstellen aan Ted. Een langhaar goud hamster. Het is een mannetje van mei 2019. Hij is iets schuw maar met wat rust laat hij zich zonder te bijten optillen hoor. Niet geschikt voor kinderen maar wel op zoek naar een begripvol thuis.Ienie en Minie

Er zijn 2 roborovski hamsters binnen gebracht. 2 vrouwtjes. Robo,s zijn de kleinste hamsters die er bestaan. Zo groot als een dikke knikker. Vaak kunnen ze in een groep leven maar deze 2 kunnen niet samen en vochten met een derde aanwezige robo in een mega groot hok....Dus hebben ze nu hier een hok voor zichzelf. Ze zijn bijna een jaar oud. Robo,s zijn niet erg handtam en razendsnel dus uit hun hok halen is ook geen optie. Wel lekker aktief en leuk om naar te kijken. Wie kan er een een veilig hok geven?

Mambo

Deze russische hamster is een mannetje, geboren febr. 2018. Hij zoekt een nieuw thuis. Hij moet wel weer even rustig wennen aan handen maar dan gaat het ook best goed. Niet geschikt voor kinderen. satijn muisjes

Deze mooie satijnmuisjes zijn in diverse oranje tinten hier. Er zijn 4 vrouwtjes die samen moeten blijven. Moeder en 3 dochters. Geboren 27-03-19.

En er is een groep van 9 mannetjes. Vader met 8 zonen. Geboren 27-03-19. Deze kunnen weg in 2 of 3 groepjes.

Het zijn erg leuke diertjes die aktief zijn en super leuk om naar te kijken.

Maar het beste kan men ze houden in een dunabak of aquarium met kleinmazig gaas als deksel. Ze kunnen anders echt overal uit.