Konijnen

De volgende konijnen zijn op zoek naar een thuis:


Lisa en Eloi

Lisa,gesteriliseerde dame van 08-12-2017 en Eloi,gecastreerde heer van 12-01-2018.  Ze zijn beiden vandaag (22-09-20) weer gevaccineerd.

 

Het zijn 2 ondernemende konijnen. Ze houden van een aai,maar het zijn verder geen knuffelkonijnen, willen  geen polonaise aan hun lijf, blijven ook het liefst met alle 4 de pootjes op de grond staan. Het is een hecht koppel,dus ik wil ook absoluut dat ze samen blijven.

Deze konijnen verblijven in Doorwerth en voor hun kunt u contact opnemen met:

leoniesalomon@upcmail.nlSnuffie  gereserveerd

Snuffie is een kruising dwergkonijn.

Een mannetje geboren januari 2017.

Hij moest wegens een allergie weg en is nu op zoek naar een nieuw thuis.

Hij wordt eerst snel gecastreerd en ge-ent maar hij mag al wel gereserveerd worden.

 

Gecastreerd en ge-ent: 15-09-20

Hij mag dus gaan samenwonen: 06-10-20Witje gereserveerd

Witje is een dwergkonijn van 14-02-2020. Helaas blijkt Witje een mannetje te zijn en voor dat duidelijk was had zijn partner al een nestje geworpen. Hij is er direct bij weg gehaald maar het heet niet voor niets: bij de konijnen af...nestje nummer 2 was er ook. Nu is Witje hier. We gaan een afspraak maken voor zijn castratie en entingen. Hij mag dus nog niet weg maar kan al wel gereserveerd worden.

Gecastreerd en ge-ent op 15-09-20

Hij mag dus gaan samenwonen vanaf 06-10-20Bob en Aagje

Tja na een aantal maanden geadopteerd te zijn geweest zijn Bob en Aagje terug gekomen in de opvang, De vachtverzorging was te veel van het goede. Jammer want het zijn 2 mega leuke konijnen Bob is grijs met wit, geboren 01-11-16 gecastreerde ram, Aagje is beige met een witte neus, voedster van 01-08-16, gesteriliseerd. Wie heeft er een fijn verblijf voor dit setje en vooral wie heeft tijd en geduld om hun vachten te onderhouden? Mogen alleen samen weg..Huts gereserveerd

Huts is een mooie middenslag voedster van april 2019. Helaas is haar partner overleden en is ze dus op zoek naar een gezellig buitenhuis met aardige man.Brownie en Maxima

Dit zijn  2 grijs bruine kleine middenslag konijnen,  Brownie en Maxima van 3 jaar oud.  Ze woonden samen in een hok maar de meiden kregen telkens een rat op visite en nu zoeken ze een nieuw thuis. . Dus wonen ze in de opvang hier onder in de voliere. Dan hebben ze lekker de ruimte want dit zijn geen aaibare konijnen, veel te schuw daarvoor. Maar samen zijn ze zo leuk en zo gezellig om naar te kijken.... Wie heeft er een ruin verblijf voor de meiden en laat ze gewoon lekker konijn zijn?