Konijnen

De volgende konijnen zijn op zoek naar een thuis:


Rebble en Pebble

Tijdgebrek is de reden waarom Rebble en Pebble in de opvang zijn gekomen. Het zijn 2 middenslag hangoren.

Rebble de gecastreerde ram is geboren 12-03-2021 en is wit met bruin.

Pebble de voedster is van jan. 2021 en is beige met wat grijs en wit.

Het zijn 2 aaibare konijnen maar zeker niet om op te tillen.

Samen zoeken ze een fijn buitenverblijf en weer wat aandacht.Kees en Hanny

Wegens tijdgebrek zijn deze middenslag konijn hier binnen gekomen. Kees is een middenslag gecastreerde ram van april 2021. Zijn kleuren zijn witzwart en vleugje bruin.

Hanny is een middenslag hangoor voedster van januari 2019 in de kleur beige.

De konijnen zijn lief maar vinden optillen erg eng dus niet geschikt voor knuffelkinderen ofzo.

Ze zoeken samen een riant buitenverblijf met lief personeel.Browny

Hoi allemaal ik ben Browny(Madagascar) ik ben op zoek naar een ander huisje omdat ik niet klik met me zusje ik ben 24 weken jong ik ben heel lief en houd van knuffelen ik verblijf binnen en ik vind het fijn als ik lekker de vrijheid heb om te huppelen ik ben een vrouwtje ik houd ook van lekkere groenten, fruit en lekkere snackjes mijn baasje vind het heel erg dat ik weg moet als de klik er was was ik ook lekker bij hun gebleven....

 

Wij verblijven binnen dus kunnen niet naar buiten toe en Wij zijn honden,vogels en kinderen gewend

Wij zijn niet geënt omdat wij binnen verblijven... Voor meer info kunt u altijd me baasje even een berichtje sturen groetjes Browny.... Wij wonen in Nijmegen.

amandaschrievers1987@hotmail.com

 

 Daisy

Hoi allemaal ik ben Daisy(grijs) ik ben op zoek naar een ander huisje omdat ik niet klik met me zusje ik ben 24 weken jong ik ben heel lief en houd van knuffelen ik verblijf binnen en ik vind het fijn als ik lekker de vrijheid heb om te huppelen ik ben een vrouwtje ik houd ook van lekkere groenten, fruit en lekkere snackjes mijn baasje vind het heel erg dat ik weg moet als de klik er was was ik ook lekker bij hun gebleven...

Wij verblijven binnen dus kunnen niet naar buiten toe en Wij zijn honden,vogels en kinderen gewend

 

Wij zijn niet geënt omdat wij binnen verblijven... Voor meer info kunt u altijd me baasje even een berichtje sturen groetjes Daisy.  Wij wonen in Nijmegen.

amandaschrievers1987@hotmail.comCatherine en Jean Luc

wegens tijdgebrek zijn deze 2 middenslag konijnen hier binnen gekomen. 

Jean Luc is een gecastreerde ram van oktober 2019 in de kleur Bruin-wit

Catherine is een voedster ook van oktober 2019 in de kleuren zwart-beige-wit. Zij heeft een ontsteking om haar oog maar daar wordt ze voor behandeld en het gaat al een stuk beter. samen zoeken ze een lekker buitenverblijf waar ze kunnen spelen met een bal en ook even graven.Bonny en Bibi zijn proefwonen

Deze 2 hangoorkonijnen heten Bonny, gecastreerde ram van juni 2020 prachtig in de kleuren bruin-wit en Bibi, voedster van febr 2019 in de kleur madagascar (bruin)

Afgestaan omdat er geen ruimte meer voor hun is. Het zijn 2 middenslag konijnen die dus wel wat ruimte verlangen. 

 Huppel en Bloem

Voor Huppel en Bloem was geen tijd meer. Deze 2 zusjes zijn van juli 2020. Huppel is wit-beige-grijs en Bloem is overwegend wit. Ze zijn duidelijk aan tijd en aandacht tekort gekomen want ze zijn wat schuw. Maar wie heeft er een fijn buitenverblijf voor de meiden? Roept u maar..Molly en Sushi geadopteerd

De relatie is uit...waar laat je dan de konijnen? Nou dan maar hier in de opvang. Molly een een kleurdwerg in een wildkleur (bruin-grijs) en Sushi is een dwerg Teddy (wit-zwart), Ze zijn geboren in januari 2021. Het zijn 2 gecastreerde rammetjes. Ze wegen ongeveer 1,5 kilo, zijn erg lief en goed te aaien. Sushi hoort een langere vacht te hebben maar de cavia,s waar ze mee samen woonden hebben hem gesnoeid. De vacht zal dus weer langer worden en dan moet hij ook gekamd worden. Ze zijn buiten gewend. 2 jonge gecastreerde rammen.

Vanaf 24-01-2023 zijn er 2 broertjes hier in de opvang komen wonen. Geboren 24-09-22    Ik heb de mannen de namen Erik en Jan gegeven maar vraag me niet wie wie is haha. Inmiddels zijn ze gecastreerd en ge-ent.

 

 Er zijn ook nog 3 zusjes. die verblijven in  Elst Gelderland. U krijgt meer info over de meiden bij:

delilah.blankestijn@gmail.comBunnie

Ook Bunnie is binnen gekomen. Bunny is een voedster, ik denk een hangoor Rex (donker bruin), geboren 2016, schuw en wat nukkig. Ze zoekt een ruim buitenverblijf. met andere konijnen gaat het prima mits ze de ruimte heeft.Bob en Spoeky

Voor vader en zoon (beide gecastreerd) was geen tijd meer en dus kwamen ze hier wonen. Ipv binnen naar een ruim buitenverblijf waar een schuw dametje ook woont. Gelukkig gaat het prima. Vader is zwart met wit en heet Bob en is van april 2021 en de zoon is beige-grijs en heet Spoeky en is van 24-08-2021.

De mannen zijn niet echt handtam en zoeken een ruim buiten verblijf om lekker konijn te mogen zijn.Truus en Suus

Truus en Suus zijn 2 dwergkonijntjes. Voedsters van januari 2015
Truus is zwart met een wit neusje en iets schuw maar wel ondernemend en Suus is bruin met wit en vindt aaien lekker. Er was niet voldoende aandacht meer voor hun dus zoeken we vanuit de opvang hier een nieuw buiten tehuis voor de meiden.