Konijnen

De volgende konijnen zijn op zoek naar een thuis:


Edelweiss en Floki

Verhuizen en dan de konijnen op een klein balkon in de zon blijkt dus geen goed idee te zijn. Daarom wonen ze nu in de opvang hier.

Floki is een Teddy Widder, gecastreerde ram, geboren ongeveer 2018. De kleur is grijs-wit

Edelweiss is een middenslag voedster ook geboren ergens 2018. Haar kleuren zijn zwart en wit.

Ze zijn lief maar vooral Edelweiss moet weer even wennen. Floki moet regelmatig gekamd worden en liefst 2 x per jaar knippen of scheren. Mensen moeten dit echt doen anders nooit beginnen aan zo.n konijn.

Samen zoeken ze een fijn nieuw thuis.Babbel

ras: Hollandse 

geboortedatum: 07-06-2020

geslacht: Voedster

 wel of niet gecastreerd: Niet

wel of niet ge-ent: Wel

karakteromschrijving: Babbel is een konijn die niet veel om aandacht vraagt, ze is liever op zichzelf en huppelt graag de hele dag rond! Als je haar d'r eigen gang kan laten dan komt ze afentoe naar je toe voor iets lekkers of een knuffel. Je kan haar oppakken maar op haar hoofd aaien is ze niet zo van gediend. 

Ik zoek iemand die haar liefde en aandacht wilt schenken zodat ze weer een lief tam konijntje word

 Woonplaats: Wageningen 

U kunt voor Babbel mailen naar:

egginglisa@gmail.comCatherine en Jean Luc

wegens tijdgebrek zijn deze 2 middenslag konijnen hier binnen gekomen. 

Jean Luc is een gecastreerde ram van oktober 2019 in de kleur Bruin-wit

Catherine is een voedster ook van oktober 2019 in de kleuren zwart-beige-wit. Zij heeft een ontsteking om haar oog. Daar daar wordt ze voor behandeld maar het gaat nog niet veel beter. samen zoeken ze een lekker buitenverblijf waar ze kunnen spelen met een bal en ook even graven.Erik en Jan en Suus

 Er zijn 2 broertjes hier in de opvang komen wonen. Geboren 24-09-22  Ik heb de mannen de namen Erik en Jan gegeven maar vraag me niet wie wie is haha. Inmiddels zijn ze gecastreerd en ge-ent. Het zijn wel vrij schuwe konijnen dus niet om te aaien. Ze wonen onder in een voliere samen met  Truus dus kunnen als trio ergens gaan wonen waar ze lekker de ruimte hebben en kunnen graven en spelen.

 

 Bob en Spoeky

Voor vader en zoon (beide gecastreerd) was geen tijd meer en dus kwamen ze hier wonen. Ipv binnen naar een ruim buitenverblijf waar een schuw dametje ook woont. Gelukkig gaat het prima. Vader is zwart met wit en heet Bob en is van april 2021 en de zoon is beige-grijs en heet Spoeky en is van 24-08-2021.

De mannen zijn goed te aaien maar vangen en optillen is wel een dingetje. Ze zoeken een ruim buiten verblijf om lekker konijn te mogen zijn.Truus en Erik en Jan

Truus is een kleine middenslag. . Voedster van januari 2015
Truus is zwart met een wit neusje en iets schuw maar wel ondernemend. Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug en woont nu samen met de 2 schuwe broertjes Erik en Jan onder in een voliere. Daar kunnen ze lekker graven en spelen. Deze 3 mogen dus samen naar een vergelijkbare woonruimte.