Konijnen

De volgende konijnen zijn op zoek naar een thuis:

Mila

Mila is een voedstertje van september 2017, ze heeft altijd binnen gewoond maar is erg schuw. Nu lekker buiten en op zoek naar een lief gecastreerd vriendje. Wie o wie?

Bunny

Ras: hangoor

Geslacht: ram

Leeftijd: bijna 1 jaar

Geënt: ja

Gecastreerd: nee

Woonplaats: Tricht

Karakter: lief konijn, heeft nog nooit gebeten, wel als hij je niet kent wat schichtig.  Nieuwsgierig, zeker als hij weet dat er iets lekkers aan gaat komen.

Laat goed weten wanneer bv zijn water op is of zijn voer,  hij gaat dan hard trekken aan zijn fles zodra hij je ziet en met voer gaat hij krabben aan de deuropening.

Heeft nog nooit in huis of in de tuin gekeuteld, doet alles alleen netjes in zijn hok.

Is katten en honden gewent, zijn erg interessant vind hij.

Met vriendelijke groet,  Francine.

U mag voor meer info mailen naar:

francine555@live.nl

Junior proefwonen

Dit is Junior, een gecastreerd hangoortje, geboren juni 2014. Hij zoekt een nieuw thuis met een vriendin die wel met hem wil spelen....

Wolkje

Ons konijn is een mannetje dat ongeveer anderhalf jaar geleden gevonden is in omgeving Doetinchem. Hij zat in het asiel , was gevaccineerd en er werd gedacht dat het een vrouwtje was, maar hij werd volwassen en bleek een jongen te zijn. Hij is toen gecastreerd.

Wij hebben dit konijn genomen omdat we een vrouwtje hadden zonder partner. Helaas hebben ze niet lang van elkaar kunnen genieten want nog voor de winter overleed het vrouwtje. Omdat we al verschillende konijntjes gehad hebben hadden we gezegd dat hij het laatste konijn zou zijn. Dus nu zoeken we voor hem een goed tehuis, in elk geval voor de winter.

Wolkje,

Wil 's ochtends graag actief zijn in de tuin.

Hij zit dan vervolgens in zijn ren met daarin zijn hok.

Hij zit dan meestal  op of onder zijn hok.'s avonds wil hij het liefst  geaaid worden.

Hij is zindelijk. gecastreerd en moet nog een vaccinatie krijgen dit jaar.

Hij eet graag gras, groenten en fruit. Dol op appel en banaan.

U kunt ons bereiken via: melheijman@gmail.com

We wonen in Dieren.

Snuffy

Dit is Snuffy. Een kruising dwerg vos/angora. Haar lange haar moet regelmatig geknipt worden aangezien ze borstelen maar niks vindt. Ze is buiten gewend maar graaft ook graag, niet echt handig met deze vacht. Ze is geboren 27-04-2017. Ze is niet veel menselijk contact gewend en loopt liever snel weg als je wilt aaien. Maar dit meisje hunkert wel naar een leuke gecastreerd vriendje en een hok met ruimte, bv op de stoep.

23-06-19 Inmiddels is haar vacht weer mooi gegroeid en is het echt een prachtkonijntje. Het nieuwe baasje moet haar dus wel op tijd knippen.

Beertje en Loena

Dit zijn de zusjes Beertje en Loena. Ze zijn geboren in november 2016. Samen zoeken ze een thuis.

Flopje proefwonen

Flopje is een dwerg hangoor ram, die op 15-05-19 gecastreerd is.Hij is wat schuw maar zoekt gezelschap en een ruim hok om te spelen. Flopje is een pittig konijntje. Zijn nieuwe vriendin moet beslist groter en sterker zijn dan hem.

Jip en Flappie

Jip en Flappie zijn 2 dwerg voedsters, geboren oktober 2016. Jip is zwart-grijs en Flappie is wit met grijs.

Deze meiden zijn buiten gewend, hebben graag wat ruimte en schuilhokken want ze zijn vrij schuw.

Scotty proefwonen

Scotty is een gecastreerde ram, een kruising Angora van 3,5 jaar. Hij is gewend om buiten te wonen en de ruimte te hebben. Hij woonde samen met een Franse Hangoor dame die helaas overleden is. Scotty zoekt nu een nieuw tehuis bij een lieve dame. Kammen is echt zijn hobby niet dus hij zal elke paar maanden geschoren moeten worden anders wordt zijn vacht te lang en gaat het klitten. Zelf is hij verder een rustig konijn die een pittige dame best kan waarderen. Hij is een hond en kat gewend en maakt zich niet zo druk, Loopt ook vaak los in huis of de tuin.

Koos en Patat (moeten apart)

Koos en Patat ( sorry, ik heb het niet verzonnen) zijn 2 zusjes ( ja...ook dat nog) die niet meer samen kunnen. Geboren maart 2017. Beide op zoek naar een begripvolle man. Kunnen niet met kinderen vanwege hun vaak slechte humeur.
Koos heeft de lichte kop.

Roza en Nora

Roza en Nora zijn 2 voedsters, Roza is de Rode die is geboren juni 2010. Nora is de wit gevlekte en is geboren juni 2011. Het zijn middenslag konijnen die buiten gewend zijn. Roza is gesteriliseerd. Nora niet.

Ze zoeken samen een fijn buitenverblijf. Ze zijn lief maar niet om echt op schoot te nemen en te knuffelen.