Konijnen

De volgende konijnen zijn op zoek naar een thuis:


Billie

Billie is een middenslag/dwerg konijn, geboren mei 2015. Het is een niet gecastreerde ram maar op 06-12-18 raakt hij zijn ballen kwijt en dan mag hij vanaf 27-12-19 gaan samenwonen. Hij is lief maar wel wat schuw.Kiki

Kiki is een kruising hangoor voskonijntje, een voedster. Ze is geboren juni 2018. Optillen is niet haar hobby. Ze zoekt een thuis (buiten) met gezelschap van een gecastreerde ram.Pip proefwonen

Pip is een dwerghangoor vrouwtje van Juni 2018. Lekker nieuwsgierige dame.Flap

Flap is een dwergje, met een mooie witte dopneus. Ze is geboren 01-09-2017. Door eenzaamheid is ze soms humeurig dus niet geschikt voor kinderen. Wegens een scheiding is ze hier ondergebracht en zoekt ze een thuis met gezelschap. Ze is niet ge-ent.

 Flip

Flip is een jonge Vlaamse Reus, een ram geboren 09-03-2018. Flip heeft uiteraard ruimte nodig want hij is nog niet volgroeid. Flip is lief maar niet erg geduldig wat knuffelen betreft. Wegens een scheiding is hij hier ondergebracht en zoekt hij een nieuw thuis. Hij is op 21-11-18 gecastreerd en mag vanaf 12-12-18 gaan samenwonen. 

 Ziva een erg klein dwergje

Dit is Ziva, een mooie dwergje. Hij is geboren juni 2017. Ziva is wit-bruin-grijs en bijt snel. Absoluut niet geschikt dus voor kinderen. Hij is gecastreerd en buiten gewend.Fluffy en Muffy

Fluffy en Muffy, geboren juni 2014. Fluffy is grijs met zwart  Muffy lijkt een beetje op een baardkonijntje en is bruin van kleur. Beide zijn iets schuw. Voedsters, moeten samen blijven.
Spikkie en Bino

Dit zijn moeder en dochter. De bruine is moeder Spikkie, zij is van juni 2015. Ze is erg schuw.

Dochter Bino, wit-zwart is van mei 2017. Zij is een stuk nieuwsgieriger maar zeker ook te schuw voor kinderen.

De dames moeten samen blijven en zoeken een ruim buitenhok met schuilplekken. Het zijn dwergkonijnen.

 Max V. gereserveerd

Max is een middenslag ram die op 10-10-18 gecastreerd wordt. Geboren februari 2018. Zijn kleuren zijn wit-bruin.

Hij is lief maar wel iets schuw. Vanaf 31-10-18 mag hij gaan samen. Hij is al wel te reserveren.
Koos en Patat (moeten apart)

Koos en Patat ( sorry, ik heb het niet verzonnen) zijn 2 zusjes ( ja...ook dat nog) die niet meer samen kunnen. Geboren maart 2017. Beide op zoek naar een begripvolle man. Kunnen niet met kinderen vanwege hun vaak slechte humeur.
Koos heeft de lichte kop.Roza en Nora

Roza en Nora zijn 2 voedsters, Roza is de Rode die is geboren juni 2010. Nora is de wit gevlekte en is geboren juni 2011. Het zijn middenslag konijnen die buiten gewend zijn. Roza is gesteriliseerd. Nora niet.

Ze zoeken samen een fijn buitenverblijf. Ze zijn lief maar niet om echt op schoot te nemen en te knuffelen.