Konijnen

De volgende konijnen zijn op zoek naar een thuis:


Vlekje

Vlekje een kruising pooltje/dwerg konijntje. Een nog niet gecastreerd rammetje uit 2015. Hij heeft mooie blauwe ogen.
op 21-02-19 wordt hij gecastreerd en mag dan samen gaan wonen vanaf 15 maart. Uiteraard is deze knappe man al wel te reserveren.Sammie

Sammie is een lieve dwerghangoor. Hij is geboren september 2016. Sammie is lief maar vindt optillen eng. Hij woonde samen maar er was geen klik tussen de konijnen dus zoek hij een nieuwe vriendin want hij is gecastreerd.Gijs (niet hier in de opvang, zie bericht)

Gijs, een mooi beige Frans Hangoor gecastreerd mannetje (geboren 1 juli 2016). Gijs is steeds jaarlijks ingeent. 

 

Gijs is voor de tweede keer weduwnaar geworden. Hij heeft eerst samengewoond met een ander mannetje en daarna met een vrouwtje. Dat ging beide keren heel goed. Nu zoeken we een nieuw thuis voor hem, waar hij samen met een ander groot konijn kan samenwonen. Gijs is rustig. Hij laat zich even aaien en zoekt dan zijn eigen plekje weer op. Gijs heeft de ruimte nodig. Hij is gewend aan een buitenverblijf en heeft een redelijk grote ren. Wie is er op zoek naar een maatje voor een andere Franse Hangoor en heeft plek voor Gijs? 

 

 

Groet, Ursula  06-16580621Pino

Pino is een dwerg hangoor, volgens de winkel geboren in sept 2018. Hij is verkocht als vrouwtje en dat ging dus fout met de aanwezige ram. Hij is erg lief. Hij is gecastreerd op 07-02-19 en mag dus vanaf 28-02-19 gaan samenwonen. Uiteraard mag hij al wel gereserveerd worden.Fluffy en Muffy

Fluffy en Muffy, geboren juni 2014. Fluffy is grijs met zwart  Muffy lijkt een beetje op een baardkonijntje en is bruin van kleur. Beide zijn iets schuw. Voedsters, moeten samen blijven.
Koos en Patat (moeten apart)

Koos en Patat ( sorry, ik heb het niet verzonnen) zijn 2 zusjes ( ja...ook dat nog) die niet meer samen kunnen. Geboren maart 2017. Beide op zoek naar een begripvolle man. Kunnen niet met kinderen vanwege hun vaak slechte humeur.
Koos heeft de lichte kop.Roza en Nora

Roza en Nora zijn 2 voedsters, Roza is de Rode die is geboren juni 2010. Nora is de wit gevlekte en is geboren juni 2011. Het zijn middenslag konijnen die buiten gewend zijn. Roza is gesteriliseerd. Nora niet.

Ze zoeken samen een fijn buitenverblijf. Ze zijn lief maar niet om echt op schoot te nemen en te knuffelen.