Konijnen

De volgende konijnen zijn op zoek naar een thuis:


Nijntje

Nijntje is een middenslag voskonijn. Geboren mei 2016. Nog niet gecastreerd. Dat gebeurt op 29-08-19. Hij mag dan vanaf 19-09-19 gaan samenwonen met een leuke vriendin. Deze knappert heeft blauwe ogen en zoekt dus iemand die hem in de ogen wil kijken en een thuis kan geven. Hij is al te reserverenHummel

Het is een hangoor vrouwtje.

Haar naam is Hummel.

Ze is van mei 2019.

Ze is niet gecastreerd en nog geen inenting gehad.

Hummel is een heel lief konijn maar ook redelijk dominant. Ze houd ervan om lekker geaaid te worden. Bij mij thuis was ze gewend om in een ren te lopen als ik weg was, en door huis als ik was. Ze vind het heerlijk om lekker rond te lopen en overal te kijken.

Hummel is vrij actief en zoekt altijd wel een plekje om te graven, daarom had ik een oude doos gevuld met kranten waat zij heerlijk in kon graven.

De reden dat ik haar weg doe is omdat ik al een konijn had, en zij bedoeld was als vriendje. Omdat Hummel redelijk dominant is en mijn andere konijn daar niet tegen op kan heb ik besloten hummel weg te doen. Ze is heel vriendelijk met andere konijnen, maar zou dan een vriendje moeten hebben die haar pit aan kan.

Heb je intresse mail dan naar:

lizannehuisman@ live.comOlaf gereserveerd voor M. Looijen

Naam: Olaf

Soort: Teddy dwerg

Geslacht: Ram

Geb, 24-11-2016

 

Karakterbeschrijving; een lief en onderzoekend mannetje. Hij houdt ervan om kusjes (lees likjes) te geven en achter je aan te rennen. Is vaak in het begin wel schuw bij nieuwe mensen, maar hoe vaker iemand komt hoe meer hij gaat durven. Hij houdt ervan om rondjes te rennen en op onderzoek uit te gaan. Zit altijd erg rustig als je hem vast pakt. Olaf wordt gecastreerd op 21-08-19 en mag dan vanaf 11-09-18 gaan samenwonen met een leuke vriendin. Uiteraard is hij al wel te reserverenBunny gereserveerd voor M. Bos

Ras: hangoor 

Geslacht: ram

Geb: 01-08-2018

Geënt: ja

Gecastreerd: wordt hij op 21-08-19 dus hij mag vanaf 11-09-19 gaan samenwonen met een leuke dame. Uiteraard is hij al te reserveren.

 

Karakter: lief konijn, heeft nog nooit gebeten, wel als hij je niet kent wat schichtig.  Nieuwsgierig, zeker als hij weet dat er iets lekkers aan gaat komen. 

Laat goed weten wanneer bv zijn water op is of zijn voer,  hij gaat dan hard trekken aan zijn fles zodra hij je ziet en met voer gaat hij krabben aan de deuropening. 

Heeft nog nooit in huis of in de tuin gekeuteld, doet alles alleen netjes in zijn hok. 

Is katten en honden gewent, zijn erg interessant vind hij. 

 

 Beertje en Loena

Dit zijn de zusjes Beertje en Loena. Ze zijn geboren in november 2016. Samen zoeken ze een thuis.Jip en Flappie

Jip en Flappie zijn 2 dwerg voedsters, geboren oktober 2016. Jip is zwart-grijs en Flappie is wit met grijs.

Deze meiden zijn buiten gewend, hebben graag wat ruimte en schuilhokken want ze zijn vrij schuw.Koos en Patat (moeten apart)

Koos en Patat ( sorry, ik heb het niet verzonnen) zijn 2 zusjes ( ja...ook dat nog) die niet meer samen kunnen. Geboren maart 2017. Beide op zoek naar een begripvolle man. Kunnen niet met kinderen vanwege hun vaak slechte humeur.
Koos heeft de lichte kop.