Konijnen

De volgende konijnen zijn op zoek naar een thuis:

Rosje proefwonen

Rosje is een rammetje geboren in april 2021. Het was een "oeps"nestje en hij kan niet langer bij zijn moeder een broertjes blijven wonen. Rosje is een kruising dwerg wit met blauwe ogen. Hij wordt op 30-09-21 gecastreerd. Rosje is lief en wordt graag geknuffeld. Samen wonen mag hij dus vanaf 21 oktober maar hij is uiteraard al wel te reserveren.

Wodka

Wodka is een kleine voedster van ongeveer 4 jaar oud.

Hier is ze nooit geënt en heeft altijd samengeleefd met een gecastreerd mannetje. Hij is enkele weken geleden overleden.

Nu is het tijd dat Wodka ergens een nieuw maatje vindt.

Ze is gewend aan mensen dicht in de buurt vanwege de grote ren waar ik gewoon doorheen loop, maar wil niet opgepakt worden.

Ze heeft een grote overdekte ren met drie hokken om uit te kiezen en met daaraan vast een kleine buitenren op het grasveld

voor Wodka kunt u mailen naar:

e.stappershoef@ziggo.nl

Puk proefwonen

Puk is een voedster van mei 2020. Ze is hier afgestaan omdat ze niet erg lief is voor de kinderen uit de buurt......nu dus op zoek naar een konijnen vriendje met luxe landhuis

Bambi en Snoopy

Bambi en Snoopy zijn 2 middenslag voedsters. Geboren 05-02-2019 Snoopy is wit-rood en Bambi is bruin-wit
Beide zijn gesteriliseerd maar dienen samen te blijven. Ze zijn goed aaibaar ook. Op zoek dus naar een lekker buitenverblijf.

Pluisje proefwonen

Pluisje is een dwerg/middenslag konijntje. Het is een gecastreerd rammetje geboren september 2016. Er werd niet meer naar omgekeken dus is hij nu in de opvang en wacht hij hier op een nieuw thuis met leuke vriendin.

Izzy en Teddy

Izzy en Teddy, 2 zusjes....maar wel zeer verschillend. Izzy heeft de maat van een Franse Hangoor, ongeveer 5 kilo. Ze is wit met zwarte vlekjes. Teddy is een dwerg van ongeveer 2 kilo en helemaal wit. Het zijn zusjes van 29-08-2019 Izzy is ondernemend, Teddy vindt het allemaal wat spannend. Ze moeten dan ook samen blijven. Ze zijn ook allebei gesteriliseerd.

Stampertje gereserveerd

Stampertje is een dwerg rammetje , gecastreerd Hij is geboren september 2016 en op zoek naar een vriendin met buitenverblijf.

Flappie gereserveerd voor M. Evers

Flappie is een dwergkonijntje, een voedster van 30-07-2019.
Door omstandigheden werd ze dakloos dus nu in de opvang hier om te wachten op een nieuw thuis met leuke gecastreerde vriend

Lima en Oscar

Dit zijn Lima, voedster van april '17 wit-zwart en Oscar, gecastreerde ram van mei '17 rood-wit.
Dit lieve stel zoekt een nieuw buitenverblijf waar ze lekker kunnen rennen en spelen.

Seljo geadopteerd

Seljo is een dwerghangoor, een gecastreerd manneke van maart 2021. Ondanks castratie bleef het toch bonje met zijn broer. Dus zoekt hij een eigen verblijf met leuke vriendin. Hij is erg lief

Sammie gereserveerd tm 24-10

Sammie is een rammetje van april 2021. Hij is nog niet gecastreerd. Toch is het geprobeerd hem bij een ander konijn te zetten, Resultaat...vechten en nu een stuk uit zijn oor. Gelukkig is hij nu hier. Hij wordt gecastreerd en dan zoekt hij een leuke lieve vriendin in een mooi buitenverblijf. Uiteraard is hij al wel te reserveren.

Gysmo proefwonen

Gysmo is een voedster van juli 2018. Er kwam een pup in huis en die wilde graag met haar spelen. Helaas voor de pup denkt Gysmo hier anders over. Het gaf zo veel stress dat ze nu hier in de opvang wacht op een leuke gecastreerde ram met een riant woonhuis.
Ze heeft wat last van hoknijd en kan dan wat mopperen dus niet voor kinderen geschikt

Jelle gereserveerd voor M. Evers

Jelle is een voedster van januari 2019. Ze woonde op een klein balkon en was daar niet gelukkig. Nu is ze in de opvang en zoekt een leuke gecastreerde vriend met fijne villa. Jelle is lief

Lulu proefwonen

Lulu is een kruising Angora voedster van Mei 2019. Zoals je ziet moet je hier elke week wel even een kam doorheen halen anders gaat ze klitten. Ze is erg lief en zoekt gezelschap van een gecastreerde vriend. En een fijne buiten ruimte.

Babette proefwonen

Babette is een x dwerg hangoor, voedster van september 2018. Ze is erg lief en op zoek naar een leuke gecastreerde vriend en ruim verblijf.

Jip en Janneke geadopteerd

Jip en Janneke zijn aan de opvang hier afgestaan omdat er niemand meer naar omkeek. Janneke is de witte middenslag hangoor, een voedster, en Jip is een baardkonijn. een gecastreerde ram. Ze zijn geboren in januari 2016. Janneke laat zich prima aaien. Jip is blij dat hij daar Janneke voor heeft want hij is liever op de achtergrond. Ze zijn buiten gewend en zoeken een ruim buitenverblijf met graaf mogelijkheden.

Sjors geadopteerd

Sjors is een dwerg hangoor van augustus 2018. Een gecastreerd rammetje. Hij is lief en zoekt dus ook gezelschap en een fijn buiten verblijf.