Konijnen

De volgende konijnen zijn op zoek naar een thuis:


Roza en Nora

Roza en Nora zijn 2 voedsters, Roza is de Rode die is geboren juni 2010. Nora is de wit gevlekte en is geboren juni 2011. Het zijn middenslag konijnen dis buiten gewend zijn. Roza is gesteriliseerd. Nora niet.

Ze zoeken samen een fijn buitenverblijf. Ze zijn lief maar niet om echt op schoot te nemen en te knuffelen.
Sam

Sam is een dwerg rammetje, geboren 30-06-2017. Eerdaags wordt hij gecastreerd en dan gaan we op zoek naar een leuke vriendin voor hem. Hij is buiten gewend. Omdat hij vrij schuw is moet het een veilig hok zijn en kinderen zullen met hem niet overweg kunnen.  Hij mag al gereserveerd worden.Pieter gereserveerd

Dit is Pieter. Gecastr. Ram geboren jan.2015. Hij heeft altijd alleen gewoond in een buitenhok. Is daar eenzaam en moddervet geworden. Morgen krijgt hij zijn entingen en dan zoeken we een ruim verblijf met een aktieve vriendin zodat hij in beweging komt. 


Hihi proefwonen

Hihi, een dwerg rammetje. Geboren febr. 2015. De kleuren zijn wit-bruin. Hij is gecastreerd.

Wiebel en Knabbel

Wiebel is een middenslag. Kleuren zijn wit-bruin-zwart. Ze is geboren 01-06-2013. Ze is gesteriliseerd.

Knabbel is een dwergje in de kleuren bruin-wit. Hij is geboren in Januari 2012 en gecastreerd.

Knabbel is erg schuw. Deze konijnen moeten samen blijven wonen.Snoopy en Fluffy

Snoopy is een dwerg konijn in de kleur grijs, Fluffy is een middenslag hangoor in de kleur zwart. Beide voedster, geboren in maart 2014. Ze moeten samen blijven. Fluffy is erg lief, Snoopy wil soms slechte zin hebben. Zoeken samen een ruim buitenverblijf.


Hans

Hans is een kleur dwerg ram, geboren 27-04-2017. Hij is 26-09-17 gecastreerd. Hij mag dus vanaf 17-10-17 gaan samen wonen met een leuke vriendin. Hij is al wel te reserveren. Hans heeft blauwe ogen.

Hij is wat schuw en heeft soms slechte zin. Hij zoekt gezelschap en wat aandacht.