Konijnen

De volgende konijnen zijn op zoek naar een thuis:

Truus en Suus

Truus en Suus zijn 2 dwergkonijntjes. Voedsters van januari 2015
Truus is zwart met een wit neusje en iets schuw maar wel ondernemend en Suus is bruin met wit en vindt aaien lekker. Er was niet voldoende aandacht meer voor hun dus zoeken we vanuit de opvang hier een nieuw tehuis voor de meiden.

Delphi en Nala

Delphi en Nala zijn 2 middenslag konijnen die een nieuw thuis zoeken. Delphi is een gecastreerd rammetje in de kleuren wit-bruin en geboren in 2016. Nala is een voedster in een wildkleur, geboren in 2018
Ze zijn lief en hebben samen graag wat ruimte. Wie kan deze leukers een thuis geven?

Morrie

Morrie, een gecastreerde ram van sept 2019. Een kruising vos. Hij vecht dus met Schorrie dus ook hij zoekt een nieuw thuis met leuke vriending. Morrie is wat pittiger van karakter dan Schorrie.

Schorrie

Dit is Schorrie, een middenslag konijn, geboren sept 2019. Het is een gecastreerde ram. Wegens vechten met de andere is hij nu op zoek naar een eigen plek met leuke vriendin.

Joep

Dit is Joep. Het is een kruising Vlaamse reus, een vrouwtje (jaja) geboren 18-01-2019. Ze woonde in een groep maar het ging van kwaad tot erger met vechten dus ze zoekt een eigen plek. Liefst zonder andere konijnen. Ze is wel gek met mensen, laat zich aaien en geeft likjes. Joep is een buitenkonijn maar zou ook goed in een veilige tuin van buiten naar binnen kunnen lopen. Ze is gewoon meer een mensenkonijn dan een konijnen konijn.

Emma

Emma is een middenslag voedster van april 2021. Een mooie wildkleur met wit. Emma is lief maar in haar hok kan ze soms even brommen. Ze houdt ervan om los te lopen en dan lekker te graven. Er moet wel een stevige ren zijn want ze graaft zich anders uit en springen kan ze ook goed. Ze woonde met haar zus maar dat ging niet langer goed...dus nu op zoek naar liefde, ruimte en een gecastreerde man

Ed

Ed is een Teddy Widder konijn, geboren oktober 2017. Ed is heel erg lief maar de hond had daar andere ideeen over. Ed is wit met grijs en heeft dus een lange vacht. Op de foto,s is hij kortgeleden geknipt. Bij dit soort konijnen heb je altijd de keus...of 2 x per week doorkammen of ongeveer 3 x per jaar naar bv een hondentrimmer brengen. Ed wordt 16 mei as gecastreerd en mag dan over 3 weken gaan samenwonen met een leuke meid.

Tiamo

Tiamo is een  gecastreerd Teddy dwerg rammetje van 10 jaar oud. Hij heeft van jongs af aan  in een groepje met andere konijnen samen geleefd en sinds kort zit hij alleen.  De dames waar hij op het laatste samen leefden zijn beiden bijna 13 jaar oud geworden. Hij is voor zijn leeftijd heel vitaal en erg snel. Het is een ras dat wekelijks gekamd moet worden.

Tiamo zit nog bij zijn eigenaar en die kunt u bereiken via:

timoderks@hotmail.com

Brutus

Brutus is een dwerghangoor. Een gecastreerd mannetje van 13-11-2020. Hij woonde buiten in een ruim verblijf met meerdere konijnen maar de laatste maanden klikt het niet meer met hem en de groep. Hij zoekt dus een nieuw thuis met een stoere voedster. Brutus is een erg lief goed aaibaar konijn. Optillen is niet zo zijn ding. Dus wie heeft een stoere dame die gezelschap zoekt?

Jack gereserveerd voor D. Peters

Jack en een tot nu toe niet gecastreerde ram (wordt spoedig gedaan) geboren februari 2019. Het is een middenslag. Hij laat zich goed aaien. Jack is veel vrij loop gewend maar wegens een aanstaande verhuizing is hij hier afgestaan. Nu zit hij in een standaard hok en snapt er niets van. Jack is al te reserveren. Hij is op 05-04-22 gecastreerd dus mag vanaf 27-04-22 gaan samenwonen.

Luna

Luna is een middenslag voedster. kruising baardkonijn. Ze is geboren Juli 2021. Haar dappere zusje is gestorven en Luna trekt het niet alleen. Ze is echt erg schuw en zoekt dus een veilig buitenverblijf met gezelschap waar er niet echt mensen of kinderen bij hoeven te komen