Konijnen

De volgende konijnen zijn op zoek naar een thuis:


Winkie

Dit is Winkie en ze zal ongeveer 2 jaartjes zijn nu. Ze is toen ze nog echt een mini konijntje was door omstandigheden bij ons gekomen dus helemaal precies kan ik t niet zeggen.

Winkie is een drukke dame in haar hok. Ik merk dat ze gezelschap mist.  Ze kan heel lief zijn maar vaak ook een kribbige tante. Als je haar bakje met eten wilt vullen kan ze nog wel eens je arm aanvallen.  Als ze je eenmaal goed kent gaat t beter. 

Winkie is geen konijntje wat rustig op schoot blijft zitten. Ze wil het liefst overal naar toe lopen en op ontdekkingstocht gaan.  Ze is gewend in huis met een hond een kater en een poes. Zolang die haar met rust laten gaat t goed. Maar blijven de andere beestjes voor t hok draaien wordt ze onrustig en bang en zoekt ze haar plekje in haar eigen beschutte huisje in t hok. 

 

Ik hoop dat er lieve mensen zijn die voor Winkie een ruime plek hebben met gezelschap van een meneer konijn. 

 

Voor Winkie moet u contact opnemen met: jacco.miranda@gmail.comPablo en Ninja

Wegens verhuizing naar het buitenland zoeken deze 2 konijnen met spoed een thuis. Ze zijn veel ruimte gewend (los op balkon en in huis) dus opsluiten in een hok is geen optie.

Pablo

Mannetje

+/-3 jaar oud

Gecastreerd

Langoor

Inentingen gehad alleen volgens mij moeten deze weer binnenkort worden gezet. 

Karakter: Pablo is een erg lief konijn en zal nooit iemand kwaad doen. Hij vind het heerlijk om overal te slapen, maar komt altijd naar je toe. Hij is heel onderzoekend maar hierbij ook wel voorzichtig (held op sokken). Hij laat zich goed aaien alleen hij laat zich niet graag oppakken.

 

Ninja 

Dankt haar naam aan het feit dat ze razendsnel kan verdwijnen. 

Leeftijd onbekend, vermoedelijk 2/3 jaar 

Niet gesteriliseerd 

Langoor

Inentingen gehad alleen volgens mij moeten deze weer binnenkort worden gezet. 

Karakter: Ninja is heel erg schuchter en het heeft heel erg lang geduurd voordat ze zich liet aaien. Inmiddels laat ze dit wel toe wanneer ze in een goed humeur is en komt ze ook wel naar je toe om polshoogte te nemen. Oppakken is echter uit den boze. 

 

 

Samen zijn ze heel erg happy. Waar Pablo is is Ninja en andersom. Vaak liggen ze naast elkaar als een soort Ying Yang. Het is daarom erg belangrijk dat ze bij elkaar kunnen blijven. 

 Voor deze konijnen moet u contact opnemen met:

sven_schuurmans@hotmail.comPluto en Bunny

Deze 2 dwergjes zijn net binnen gekomen. Ze heten Pluto en Bunny. Ze zijn geboren op 06-05-2019. 2 niet gecastreerde rammetjes die erg aan elkaar hangen (tot nu toe). Pluto is kleur ekster (zwart-bruin) en Bunny is rood. Helaas zijn ze erg schuw, vooral Bunny. Niet geschikt dus voor kinderen. Wie kan hun samen een fijne ruimte bieden?Leon momenteel niet beschikbaar

Dit dwergkonijntje is net binnen gekomen. Het is op 09-10-19t gecastreerd en ge-ent.  Vanaf 30-10-19 mag hij dus gaan samenwonen met een leuke vriendin. Zijn naam is Leon, geboren 19-05-2019. Hij is aardig gefrustreerd en durft ook te bijten.  We hopen dat het na zijn castratie wat beter met hem gaat. uiteraard is hij al wel te reserveren.Moos

Op zoek naar een nieuw thuis. Moos een behoorlijk grote midden slag kruising vos.
Een gecastreerde ram die nog ge-ent moet worden. Hij is van febr. 2018 en zat binnen . Nu in een buitenhok en op zoek naar ruimte en een vriendin.Flappie optie op

Flappie een midden slag voedster in de kleur wit-bruin. Ze is geboren in Mei 2016. Zoekende naar gezelschap en een ruim hokSnoetje (Pieter) op proef mee

Dit konijn had de naam Pieter, maar om verwarring te voorkomen (het is dus een vrouwtje) heb ik haar Snoetje genoemd. Het is dus een hangoor dame van maart 2017 die door omstandigheden dakloos is geworden. Aaien is niet haar grootste hobby trouwens.Bob en Aagje

Bob en Aagje zijn 2 angora konijnen. Bob is de grijs met witte, een gecastreerd mannetje van 01-11-2016. Aagje is beige met wat wit, een voedster van 01-08-2016.

Ze zijn erg lief maar waren bij binnenkomst ernstig verwaarloosd. Wie kan deze 2 schatjes een goed tehuis geven en heeft ook echt de tijd om er om de dag even een kam doorheen te halen. Want heeft u weinig tijd dan zijn dit niet uw konijnen.Beertje en Loena proefwonen

Dit zijn de zusjes Beertje en Loena. Ze zijn geboren in november 2016. Samen zoeken ze een thuis.Jip en Flappie

Jip en Flappie zijn 2 dwerg voedsters, geboren oktober 2016. Jip is zwart-grijs en Flappie is wit met grijs.

Deze meiden zijn buiten gewend, hebben graag wat ruimte en schuilhokken want ze zijn vrij schuw.Koos en Patat (moeten apart)

Koos en Patat ( sorry, ik heb het niet verzonnen) zijn 2 zusjes ( ja...ook dat nog) die niet meer samen kunnen. Geboren maart 2017. Beide op zoek naar een begripvolle man. Kunnen niet met kinderen vanwege hun vaak slechte humeur.
Koos heeft de lichte kop.