Konijnen

De volgende konijnen zijn op zoek naar een thuis:

Scotty

Scotty is een gecastreerde ram, een kruising Angora van 3,5 jaar. Hij is gewend om buiten te wonen en de ruimte te hebben. Hij woonde samen met een Franse Hangoor dame die helaas overleden is. Scotty zoekt nu een nieuw tehuis bij een lieve dame. Kammen is echt zijn hobby niet dus hij zal elke paar maanden geschoren moeten worden anders wordt zijn vacht te lang en gaat het klitten. Zelf is hij verder een rustig konijn die een pittige dame best kan waarderen. Zijn entingen zijn nog deze maand (april) geldig dus dat moet in Mei gedaan worden. Scotty zit niet hier in de opvang maar u mag voor hem een mailtje sturen naar: stokkel@lakay.nl

Bugs en Pieter

Bugs Bunny en Pieter Konijn zijn 2 gecastreerde vrienden.

Ze zijn van maart 2018.

Bugs is wit met paar kleine vlekjes. Hij is best nieuwsgierig en komt snuffelen. Pieter is een driekleur en een stuk schuwer. Ze zijn buiten gewend en zoeken een veilig hok met uitloop en evt een leuk koppel meiden erbij? zoals Witje en Sneeuwvlok??

Sneeuwvlokje en Witje geadopteerd

Sneeuwvlokje en Witje, een leuk koppel, gec ram met voedster, dwerg hangoren geboren mei 2018.

De grijs-witte is de voedster. redelijk tam. De zwart-witte is de ram en die is vrij schuw.

Fluffy en Muffy

Fluffy en Muffy, geboren juni 2014. Fluffy is grijs met zwart  Muffy lijkt een beetje op een baardkonijntje en is bruin van kleur. Beide zijn iets schuw. Voedsters, moeten samen blijven. Ze hebben graag een beetje ruimte om te graven en te spelen.

Koos en Patat (moeten apart)

Koos en Patat ( sorry, ik heb het niet verzonnen) zijn 2 zusjes ( ja...ook dat nog) die niet meer samen kunnen. Geboren maart 2017. Beide op zoek naar een begripvolle man. Kunnen niet met kinderen vanwege hun vaak slechte humeur.
Koos heeft de lichte kop.

Roza en Nora

Roza en Nora zijn 2 voedsters, Roza is de Rode die is geboren juni 2010. Nora is de wit gevlekte en is geboren juni 2011. Het zijn middenslag konijnen die buiten gewend zijn. Roza is gesteriliseerd. Nora niet.

Ze zoeken samen een fijn buitenverblijf. Ze zijn lief maar niet om echt op schoot te nemen en te knuffelen.