Konijnen

De volgende konijnen zijn op zoek naar een thuis:

Snow

Snow is een gecastreerde rammelaar

We zoeken voor Snow een partner met een buitenhok en een grote buitenren. Snow is volledig ingeënt en nagekeken door de dierenarts hij is geboren in april 2021.  Heeft u belangstelling dan graag een mail naar info@kansarmedieren.nl of overdag bellen naar 06-24900533. Hij is te bezoeken in Tiel op afspraak.

Silver

Silver die naam heb ik hem gegeven. Deze 3 konijntjes waren van een jonge vrouw die kortgeleden verongelukt is. De moeder wist zich geen raad en via via zijn de konijnen bij mij gekomen. Ik weet geen leeftijden Silver is de minst schuwe van de 3. Hij is op 16-12-21 ge-ent en gecastreerd. Vanaf 6 januari mag hij gaan samenwonen. U mag hem al reserveren hoor.

Joep

Joep die naam heb ik hem gegeven. Deze 3 konijntjes waren van een jonge vrouw die kortgeleden verongelukt is. De moeder wist zich geen raad en via via zijn de konijnen bij mij gekomen. Ik weet geen leeftijden.Weet wel dat er met Joyce en Joep wel eens gefokt is. Joep is niet veel in de hand geweest want hij is erg schuw. Hij is op 16-12-21 ge-ent en gecastreerd en mag vanaf 6 januari gaan samenwonen. U mag hem al reserveren hoor.

Joyce gereserveerd

Joyce die naam heb ik haar gegeven. Deze 3 konijntjes waren van een jonge vrouw die kortgeleden verongelukt is. De moeder wist zich geen raad en via via zijn de konijnen bij mij gekomen. Ik weet geen leeftijden. Op 16-12-21 is ze ge-ent. Weet wel dat er met Joyce wel eens gefokt is. Ze zat ook bij binnenkomst samen met Joep....direct uit elkaar gehaald maar dikke kans dat ze dus weer zwanger is. We wachten het maar rustig af. Joyce is niet veel in de hand geweest want ze is best schuw.

Flip

Flip is een dwerg Lotharinger, geboren 12-06-2021. Een klein rammetje die nog wel schuw is. Hij is gecastreerd op 23-11-21.
Hij mag dan vanaf 21 december gaan samenwonen met een leuke kleine vriendin. Herkenbaar aan een zwarte neus met een witte vlek op de neus

Musti

Musti is een dwerg Lotharinger, geboren 12-06-2021. Een klein rammetje die nog wel schuw is. Hij is gecastreerd op 23-11-21.
Hij mag dan vanaf 21 december gaan samenwonen met een leuke kleine vriendin. Herkenbaar aan een hele zwarte neus

Grijsje proefwonen

Grijsje is een dwerg pooltje. Een rammetje van Februari 2015. Op 29-11 is hij gecastreerd en ge-ent en zoekt dan vanaf 20 december een thuis met leuk vriendinnetje

Vlekkie proefwonen

Vlekkie is een middenslag voedster van Maart 2021. Ze woonde samen met haar zusje maar dat liep toch uit op knokken. Daardoor mist Vlekkie nu een stuk van het oor. Ze zoekt dus nu een leuk buitenhuis met lieve niet bijtende vriend.

Puck proefwonen

Puck is een middenslag voedster. geboren aug. 2016. Ze is redelijk lief maar optillen is eng. Ze is buiten gewend en wat eenzaam aan het worden. Wie kan haar een thuis geven.

Snoopy proefwonen

Snoopy is een middenslag voedster. Geboren 05-02-2019 Snoopy is wit-rood
Ze is gesteriliseerd maar kan uiteraard alleen bij een gecastreerde ram. Ze is goed aaibaar. Op zoek dus naar een lekker buitenverblijf.