Pension


Hallo allemaal
na 20 jaar Stichting Klein Geluk is het medio 2024 tijd voor iets heel anders. Maar ik wil mijn vaste pensionklanten niet teleurstellen dus ik zoek iemand, liefst wonend in midden Gelderland, die het leuk zou vinden om de pensionklanten tegen die tijd over te nemen. Ik begin vroeg met het zoeken naar iemand omdat men wel zijn vakdiploma moet hebben. Dan is daar nu nog tijd voor......
Tegen de tijd van overname kunnen de buitenhokken hier opgehaald worden en krijgt men het zeer uitgebreide klantenbestand mee. Elk jaar is de gehele zomervakantie hier volgeboekt en de andere vakanties hebben ongeveer een 40% bezettingsgraad.
Heeft u interesse of wilt u meer weten aarzel dan niet en neem gerust even contact op. 

 

Stichting Klein Geluk biedt tijdens uw vakantie of weekendje weg onderdak aan uw konijn of knaagdier. Tijdens uw afwezigheid wordt uw dier vakkundig verzorgd, bij evt. problemen staat er een gespecialiseerde dierenarts voor uw dier klaar.

In principe zijn er voldoende binnenhokken voor cavia,s en kleine dieren en buitenhokken voor konijnen aanwezig. Kleine knaagdieren (hamsters ed) graag in hun eigen hok brengen. Mocht dit niet lukken dan zorgen wij voor een geschikt hok. Uiteraard na overleg.

Ook op zondag staan we voor u klaar en kunt u het dier brengen of halen. Er zijn voor konijnen alleen BUITEN hokken beschikbaar en de konijnen dienen ge-ent te zijn. De boekjes met daarin stempel dierenarts en data enten dient u mee te brengen ter controle, als u uw dier komt brengen.

 

*Mail of bel op tijd om een plekje te reserveren, vooral in vakantieperiodes is het erg druk.

 

Alle prijzen zijn incl. voer, zaagsel en dergelijke.

 

Vanaf 2021 zijn die de nieuwe pensionprijzen:

U betaalt € 1,50 per konijn of knaagdier per dag.

Bij twee konijnen of knaagdieren in één hok betaalt u € 2,50 per dag.

Voor een hamster betaalt u € 3,00 per week/per dier.

Bij meerdere dieren in een hok betaalt u € 4,00 per week ongeacht hoeveel KLEINE knagers er in een hok zitten.

 

Voor uw vogeltje kunnen we ook zorgen tijdens uw vakantie. Dit kost € 2,00 per week. U dient dan wel het eigen voer mee te brengen en uiteraard een hok, wel even overleggen over de maten van het hok aangezien de ruimte beperkt hier is.

 

Ook uw huisdier kan een vakantiegroet zeer waarderen dus laat uw kinderen vooral een kaartje sturen.